Nyheder

 

Første Brite i Danmark der har opnået Fife avlstitlen ( Distinguished Merit )

IC/DM Sophia Brown v. Wernerwald - BRI B

Opdrætter: K. v. Sternstein D ( Tyskland )
Ejer: Pia Kjeldgaard

Sophia importerede jeg for 11 år siden fra det sydlige Tyskland for at starte chokolade opdræt.

Hun er mor til:

* EC Apiatif's Kenya Brown BRI B
* EC Apiatif Lilac Kiss BRI C
* EC Apiatif's Lilac Victor BRI C
* IC Apiatif Karoline Brown BRI B
* IC Apiatif's Lilac Viola BRI C

Det er imponerende at Sophia har kunnet opnå DM-titlen idet hun kun har disse 5 afkom - på ialt 2 kuld - begge med IC Chagall's Dundee BRI C som far.

 

TILLYKKE...

Så har katteriet fået sin 8. Europa-champion: EC Apiatif's Lilac Victor - BRI C lilla han

 

Det skete på udstillingen i Flensborg den 13.08.2005. Vi venter spændt på Victors 2 sidste kuld, idet Victor nu nyder livet som kastrat. Victors søn Jackpot overtager rollen som førsteelsker i katteriet.

 

TILLYKKE...

På udstillingen i Hjallerup d. 20.11.05 opnåede Apitif's Black Abbie BRI N, sit 9 CACE og dermed titlen EUROPA-CHAMPION.

 

Hun blev dermed katteriets 9 EC'er. Abbie er ejet Dorthe og Morten Elwarth.

Stort TILLYKKE til dem og deres første EC'er, som de fejrede på udstillingen.

 

December 2005

Alle tidligere og nuværende killingekøbere, kattevenner, samarbejdspartnere og alle gæster på hjemmesiden , ønskes her fra misseriet en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

2005 har været et godt år for misseriet. Sophia har som den eneste brite i Danmark fået avlstitlen DM (Distinguished Merit), og vi har fået Europachampion nr. 8 og nr. 9. Sidst men ikke mindst, har vi glædet os over en masse dejlige killinger.

Victor - som nu er kastreret - sluttede sin avlstjeneste med et kuld med 3 colourpoint (maskede) britekillinger. Den lilla og chokoladefarve er jo lagt ind via colourpointen, men efter så mange fuldfarvede generationer burde det ikke være muligt. Det er ikke med i mine avlsplaner at opdrætte maskede briter, men der er dog en hankilling der har besluttet sig at blive boende..... for de er så søde :)


Pas godt på jer selv og jeres misser i 2006..

 

Tillykke...

Så fik vi Europa Champion nr. 10 EC Apiatif's JACKPOT - BRI C - lilla han på udstillingen på Herregården Gl. Estrup i juli måned.

 

Nyindkøbt avlshan

I starten af september 2006 var vi i Holland for at hente OKUMU Locust Valley's, en lilla brite killing, han - som vi forventer skal afløse JACKPOT i løbet af 2009.

 

Verdenskatteudstilling 2006

blev dette år afholdt af Holland i Maastricht d. 28. -29.10.

 

Katteriet deltog med JACKPOT og KENYA og opnåede eneste danske BRITE NOMINERING, nemlig: GIP/EC Apiatif's Kenya Brown - BRI B chokolade

 

Tillykke....

Europa permior nr. 11
EP/EC Apiatif's Kenya Brown
På udstillingen 06.01.08 i Nyborg